Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana’da Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geliyor. Adana’da faaliyet gösteren Çiftçi ve Sulama Birliklikleri, Esnaf ve Meslek Odaları gibi kuruluşlarında temsilcisi olduğu konuşmada Kılıçdaroğlu başta ekonomi olmak üzere projelerini açıklıyor.
İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları:
Toprak Mahsulleri Ofisi, FİSKOBİRLİK çiftçiyi korumak için kurulmuştur. Çiftçi’yi tefeciyi teslim etmemek için kurulmuştur. Toprak Mahsülleri’nde duvarlarda ‘ofis çiftçinin kara gün dostudur’ yazırdu, sildiler onları. Biz üretn bir Türkiye oluşturmak istiyoruz.
Ziyaret mühendislerini, teknikerlerini, veterinerleri işe alacağız, köylere göndereceğiz, toprakları tahlil etsinler ne yetişir bu topraklarda ona baksınlar. Bu çocuklar boşuna mı okudu, işe alacağız.
Doları düşürebilirsek, mazotu çiftçiye 3 liradan daha da ucuza verebiliriz.
Ayda Bağkurluya 621 lira veriyorlar. Sen geçin o parayla da göreyim. Vekiller, Bakanlar biz geçinemiyoruz diyorlar. Eee vatandaş nasıl geçinsin?
Esnaf kuruluşunun başındaki zat 52 bin TL maaş alıyor. Esnafın sırtından geçiniyor. Milletvekilliğinin 3-4 katı maaş alıyor, alsın da vekil aylığı kadar alsın.
Ne olursa olsun sandığa gideceğiz. Siyasetçinin görevi her kuruşun hesabını vermelidir. Hesabını veremiyorsa cebine çalışıyor demektir. Sandığa gidince elinizi vicdanınıza götüreceksiniz; bayrağınızı, vatanınızı, çocuklarınızı düşüneceksiniz öyle oy vereceksiniz.
Biz barış, huzur istiyoruz, herkesin işi, aşı olsun istiyoruz.
Anahtar Kelimeler: Bursa , Bursa Haber , Bursa Haberleri , Bursa Son Dakika Haberleri
Hata!
Yorumunuz Çok Kısa, Yorum yapabilmek için en az En az 10 karakter gerekli